ВИСТАВКА НАТАЛІЇ БАРНИ

Експонується в замку, і скажемо, що виставка була мистецькою родзинкою святкування Дня міста і свята замку.


11 художніх робіт побіля сцени Дня міста давали нагоду глядачам переводити погляд з концертного номера на барви, якими Наталя прикрасила будинок санаторію і стіни замку, на готику вілли на вулиці Кармелюка і еркера, що підкреслює привабливість будинку вулиці Академічної. Будучи на святі і оглядаючи виставку, кожен з нас побачив на роботах Наталії панораму міста з гори Сторожисько, ансамбль архітектури вулиці Банкової при заході сонця, будівлі вулиці Шевченка.
Відкриття виставки відбулося урочисто у виставковому залі заповідника за участі колишніх вчителів Наталії – директора художньої школи Любов Шарамко, екс-викладача школи, заслуженого художника України Олега Шупляка та пленеристів Х пленеру-конкурсу, який влаштовується на відзначення Дня незалежності України і Дня міста.
Виставка продовжила своє експонування у замку і була однією з привабливих точок свята Бережанського замку 16 вересня. Упродовж місяця її оглянуло близько 800 відвідувачів цієї знакової в Бережанах пам'ятки архітектури.